24 februari – Expeditie Jean Maebegeul

 In Beter GROEN & MILIEU

Ergens diep verscholen in het Verdronken Land van Saeftinghe ligt de iconische Jean Maebegeul. Deze expeditie doorheen unieke natuurfenomenen, zeldzame diersoorten en enkeldiepe modderstroken betoont eer aan de oerverkenner, naar wie de geul vernoemd is. Rekruten kunnen zich nu melden voor een hard maar hartelijk avontuur in de pure natuur.

Stoere verkenning van uniek natuurgebied

Deze stoere wandeling door Het Verdronken Land van Saeftinghe is een ware belevenis. Onder deskundige begeleiding van een gids wandel je over schorren, waad je door getijdengeulen en ondertussen geniet je van het unieke landschap en de natuur. De getijden veranderen de vegetatie voortdurend, zodat ook de diersoorten hier komen en gaan.

Bestemming: Jean Maebgeul

Wie het schoeisel en bekleding liever ongeschonden houdt, mag hier afhaken. Harde bonken, die hun wandeling liever wat potiger hebben, mogen hun pakket droge reservekledij alvast klaar leggen. Op 24 februari vertrekt de expeditie naar de Jean Maebegeul, genoemd naar de havenheld, die de biodiversiteit van het gebied verkende. Startplaats is het Bezoekerscentrum Saeftinghe – Emmaweg 4, Nieuw-Namen. Aanmelden doe je hier.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search