3 & 4 november – Havenland Run & Walk

 In Beter GROEN & MILIEU

In het Rietveld van Kallo zet de natuur zich schrap voor de Havenland Run & en Walk van 3 en 4 november. De vogels zijn hun supportersliederen al aan het tsjilpen, de schapen en konikpaarden knabbelen de laatste sprietjes van het parcours en in de poelen kwaken de padden op het loopritme. Zelfs de rietstengels hebben zich winddicht tegen elkaar gezet. Alles is klaar voor de sportieve genieters.

Gedurende de hele Havenland Run & Walk schittert het grootse havendecor in al haar facetten. Met zicht op de lichtjes van de Schelde, de hoge containermuren of de passages door de terminals, gaat je hart wat sneller slaan.

Iedereen kan mee
Ondertussen ben je gezond in beweging, want met verschillende trajecten van 6, 11, 13 en 24 kilomater is er voor elk wat wils.

  • Avondeditie op 3 november: vrije start wandelaars vanaf 17u30 – start 6 km om 19u30 – start 11 km om 20 uur.
  • Ochtendeditie op 4 november: vrije start wandelaars vanaf 8 uur – start 24 km om 10 uur 15 – start 6 km om 10 uur 30 – start 13 km om 11 uur 15.

Inschrijven en starten kan aan sporthal De Perel – Kallodam 5 in Beveren. Voor alle praktische info en voorinschrijving kan je terecht op www.havenlandrun.be.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search