2-15 april 2017 – Paaseieren voor Pendelbuspassagiers

 In Duurzame MOBILITEIT

De Pendelbus brengt havenpersoneel in vervoering sinds 2009. Het is veruit het slimste, snelste en sympathiekste collectieve vervoersmiddel om meerdere redenen: je kan nog snel een powerdutje doen, een gezellig gesprek met de medepassagiers voeren en per pendelaar blijft er een auto aan de kant. Daarvoor kan je zelf niet rijden! Extra drijfveer: tijdens de Paasvakantie rijden de klokken van Rome mee en trakteren elke passagier op een paasei.

Uw koets staat klaar!

Omdat niet iedereen een boot heeft en het openbaar vervoer niet ver genoeg strekt, is het initiatief van de Pendelbus een luxe voor wie in de haven werkt en daar stressvrij wil geraken. Gewoon je plaats reserveren en zorgen dat je aan de opstapplaats in jouw buurt staat. De rest laat je aan betrouwbare chauffeurs zoals havenheld Karel over. Zo stap je vol positieve energie de werkvloer op.

Traktatie tijdens Paasvakantie

Slimmeriken die tussen 2 en 15 april meerijden met de Pendelbus, worden beloond met een paasei. De ideale gelegenheid om een keer te reserveren op www.pendelbushaven.be.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search