25 juni – Zalig zij de Zeeman

 In Fijn WONEN

In het Antwerp Harbour Hotel langs de Noorderlaan staan de zeelui elke dag in het middelpunt van de aandacht. Op 25 juni legt heel de wereld de scheepvaarders in de watten. Zij zijn het die die imposante mastodonten door woeste wateren sturen. Zij zijn het die zorgen dat er koopwaar ligt in onze warenhuizen, bakkerijen, shopping centra en dergelijke meer.

Koop een muts
Ook de doorsnee burger kan zijn steentje bijdragen tot het welzijn van de zeelui. Havenheldin Ann en haar vrijwilligers zijn bijvoorbeeld altijd op zoek naar bedrijven, waar ze tijdens de middagpauze eens mutsen mag komen verkopen.

Help een handje in het havenhotel
Een andere manier om je appreciatie te uiten is rechtstreeks bij de zeeman aan tafel. In de zeemanslounge van het Antwerp Harbour Hotel ontvangen ze vrijwilligers met open armen. Om eens een partijtje te pingpongen tegen een Chinese stuurman. Je mag zelfs mee boordbezoeken afleggen, zodat je de zeelieden zelf ziet glunderen wanneer jij hen een muts of een internetkaart geeft. Meld je in beide gevallen aan bij Ann op welfare@antwerpharbourhotel.be

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search