8 en 9 juni – Rock On The Dock

 In Fijn WONEN

De dokken gaan een negentiende keer aan het rocken tijdens het enige festival dat de haven rijk is. Of je nu komt voor de ronkende livegitaren of de schuimende bierkragen, de hartelijke ambiance die de haven zo typeert jaagt de vlam sowieso in de pijp. De unieke locatie tussen de containers en de lichtjes van de Schelde maken het alleen maar gezelliger. Nieuw dit jaar: de schlagerdag!

Rock- en schlagerdag

Vrijdag wervelen naar goede gewoonte enkele strakke livebands over het ‘containerpodium’. De mannen van de Maritieme Pint hangen hun gesponsorde vaten hier aan de tapkranen, zodat beide initiatieven voor één keer samenvloeien tot één groot havenfeest. Een tweede conceptuele verandering is dat er op zaterdag schlagerartiesten de polonaises over het plein zullen doen kronkelen.

Gratis festival in unieke setting

Voor uitgelaten ambiance, lekkere pinten en een al dan niet foute danspas moet je dus overduidelijk naar Rock On The Dock deze festivalzomer. De toegang is gratis, de locatie uniek en het welkom warm. Festivalterrein: Vosseschrijnstraat 21 – Antwerpen.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search