9-19 oktober – Première Over Water

 In Meer BELEVING

Watertand als eerste bij de overweldigende havenbeelden van Over Water. De nieuwe fictiereeks van succesreeksenschrijvers Tom Lenaerts en Paul Baeten Gronda gaat in première tijdens het filmfestival van Gent. Het verhaal schijnt ook wel iets te hebben!

‘Over water’ draait rond de voormalige tv-ster John Beckers (Tom Dewispelaere) die van zijn vrouw Marjan (Natali Broods) een allerlaatste kans krijgt om zijn leven weer op de rails te krijgen. Na een verblijf in de ontwenningskliniek gaat John met vernieuwde moed aan de slag in de haven, bij het familiale expeditiebedrijf van zijn schoonvader.

De Antwerpse haven is voor John een hele nieuwe wereld. Het is een harde omgeving, maar ook een met geheel eigen regels en tradities. Hij vecht tegen zijn oude demonen en tegen nieuwe verleidingen, maar komt al snel in het circuit terecht van de gevaarlijkste, maar ook lucratiefste handel aan de dokken: cocaïne. John Beckers kwam om voor de haven te werken, maar vindt steeds extremere manieren om de haven voor hem te laten werken.

Op het Film Fest Gent kan je de reeks als eerste in ogenschouwen nemen. Kijk op https://www.filmfestival.be/nl waar en wanneer je jouw ticket op de kop kan tikken. Vanaf de winter kan je elke week in eigen sofa van de overweldigende havenbeelden van Over Water genieten op Eén.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search