Winter – Over Water

 In Meer BELEVING

Watertand binnenkort bij de overweldigende havenbeelden van Over Water. De nieuwe fictiereeks van succesreeksenschrijvers Tom Lenaerts en Paul Baeten Gronda kleurt de zondagavond van Eén. Het verhaal schijnt ook wel iets te hebben!

‘Over water’ draait rond de voormalige tv-ster John Beckers (Tom Dewispelaere) die van zijn vrouw Marjan (Natali Broods) een allerlaatste kans krijgt om zijn leven weer op de rails te krijgen. Na een verblijf in de ontwenningskliniek gaat John met vernieuwde moed aan de slag in de haven, bij het familiale expeditiebedrijf van zijn schoonvader.

De Antwerpse haven is voor John een hele nieuwe wereld. Het is een harde omgeving, maar ook een met geheel eigen regels en tradities. Hij vecht tegen zijn oude demonen en tegen nieuwe verleidingen, maar komt al snel in het circuit terecht van de gevaarlijkste, maar ook lucratiefste handel aan de dokken: cocaïne. John Beckers kwam om voor de haven te werken, maar vindt steeds extremere manieren om de haven voor hem te laten werken.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search