Win een kalender met epische scheepsfoto’s

 In Meer BELEVING

Vooraanstaand scheepsfotograaf Luc De Cock heeft zijn twaalf meest epische topshots gebundeld in een bureaukalender. Wil jij elke maand beginnen met een uniek uitzicht of zoek je een origineel geschenk voor een maritieme medemens? Feliciteer Luc op http://facebook.com/havenhelden en mogelijks win jij de felbegeerde Malumax-kalender.

Het verhaal van de totstandkoming van die kalender zegt eigenlijk voldoende over wat voor een hebbeding dat is. “Op plaatsen waar scheepspotters verzamelen, geraak ik weleens in gesprek met mensen die mij blijkbaar kennen van naam”, begint Luc. “Ik en mijn vrouw waren aan het praten met iemand die een kalender gekregen had van zijn werk. “Jouw foto’s zijn toch veel beter”, zei hij. Puur om te lachen heb ik zelf eens een eigen ontwerp gemaakt en op Facebook gezet.”

Tegen alle verwachtingen in stroomden de vragen binnen. “Dus hebben we de foto’s professioneel laten drukken. Op een maand tijd hebben we er 80 verkocht. Tot in Amerika.” Er zijn er nog maar 20 over en om zijn titel van Havenheld te vieren, geeft Luc er drie weg. Laat een origineel compliment achter bij de facebookpost op http://www.facebookcom/havenhelden en wie weet ben jij één van de gelukkigen.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search