Begin oktober – Doop van een reuzetanker

 In Activiteiten, Meer JOBS

Dit is de kans om eens zo’n traditionele scheepsdoop bij te wonen. Je weet wel, met feestgedruis en een fles champagne die tegen de boeg pletst. Meer nog, als je laat weten hoe jij jouw schip zou noemen als je er één kon laten bouwen, mag je mee op de allereerste vaart van wellicht de grootste tanker van de Antwerpse haven.

Mee op de ‘maiden trip’ 

Begin oktober gaat de nieuwe ecologische monstertanker van afvalophaler MTD Martime Services voor het eerst te water in het Vijfde Havendok (Scheldelaan 373). Het is een beest van een schip, dat de meest gerespecteerde Nederlander van de haven Jeroen Vermeij zelf samenstelde. De exacte datum is nog niet bekend, want momenteel gaan de bouwwerken de laatste fase in. Wel zeker is dat de doop publiekelijk toegankelijk zal zijn en dat jij mee kan op de allereerste vaart!

Benoem jouw schuit 

Als eerste eigenaar van een schip ben je immers traditioneel verplicht het schip een naam te geven. Deze tanker zal Florian heten, genoemd naar de zoon van Jeroen. Maar stel dat het jouw schip zou zijn, hoe zij jij het noemen? Laat het hieronder weten en Florian zelf zal uit alle inzendingen de winnaar trekken.

Naam:*
E-mail:*
Antwoord:*

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search