Mastodont op sleeptouw

 In Meer JOBS

Neem eens een oerolifant uit het Plioceen op sleeptouw! Een imposant mastodontschip dat door de haven gesleept wordt is van het spectaculairste dat er in de haven te bezichtigen valt. Twee uitverkorenen mogen zo’n huzarenstukje van op de eerste rij meemaken, aan boord van de kraaknette en moderne sleepboot van Antwerp Towage!

Sterkste sleper van ’t stad

Sommige mensen wandelen met hun hond, andere leggen een mastodont aan de leiband. Antwerp Towage van Havenheld Robert is één van die laatsten. Zij nemen dagelijks massieve reuzenschepen op sleeptouw door de nauwe doorgangen van de haven. Bij iedereen in de sector staan ze bekend om hun kraaknette schepen en ze hebben zelfs de sterkste sleper van ’t Stad in hun vloot.

Memorabele belevenis

Met wat geluk aanschouw jij binnenkort zo’n sleepoperatie van dichtbij. Al wat je moet doen is een reply posten op facebook.com/havenhelden. Als jouw reactie één van de twee is die de loterij eruit pikt, mag je mee aan boord als bevoorrecht getuige. Sowieso een memorabele belevenis!

Er is nog een andere manier om aan boord van een sleepschip te geraken, namelijk in dienst treden bij moederbedrijf Multraship. Zij zoeken altijd gemotiveerde scheepscrew en zijn een echte wereldspeler als het op sleepwerk aankomt. Maak een carrièremove op http://www.multraship.com/#jobs.

Recent Posts

Leave a Comment

Start typing and press Enter to search